Кадър: БНТБалотаж в София ще има и той ще е между

...
Кадър: БНТБалотаж в София ще има и той ще е между
Коментари Харесай

Димитър Ганев: ГЕРБ отново ще имат най-много областни кметове

Кадър: Българска национална телевизия

Балотаж в София ще има и той ще е сред Йорданка Фанъдкова и Мая Манолова. Фанъдкова и Манолова са най-одобряваните в дясното и лявото пространство и това предчертава сбълъск сред тези две кандидатури.

Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия политологът Димитър Ганев от " Тренд ". " Два ще са главните субекти, които ще решат балотажа. Най-големият ще е Демоктратична България и гласовете на техните симпатизанти ще са от основно значение. Не би трябвало да се подценява държанието и на Ангел Джамбазки, както и несъмнено поддръжката на лица като Борис Бонев, Десислава Иванчева ", разкри политологът.

" От днешна позиция, без да уточнявам с съответен брой кметове и общински съветници, зависи от резултатите, ГЕРБ ще резервира лидерската си позиция като брой регионални кметове. Няма кой да ги победи. Партията евентуално ще понижи резултата си от 2015 година, и това ще бъде употребявано от опизицията. Битката в София ще даде опция да се интерпретират изборите и от ГЕРБ, и от Българска социалистическа партия. Но това няма да повлияе на ръководството като цяло ", изясни Ганев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР